Arthur, celebrant un gol amb Neymar d'una manera estrafolària (Reuters)

El Brasil goleja el Salvador amb un gol de Coutinho i l'estrena com a titular d'Arthur

Arthur s'estrena com a titular i Coutinho marca un gol en un partit on destaca Richarlison

Richarlison ha estat el gran protagonista de la golejada del Brasil (5-0) sobre el Salvador. El davanter de l'Everton, que s'estrenava com a titular a la "canarinha", ha marcat dos gols i ha forçat el penal que ha originat l'1-0, transformat per Neymar. El jugador del París Saint-Germain ja suma, així, 59 gols amb la selecció brasilera i s'aproxima una mica més als màxims golejadors històrics, Ronaldo (62) i Pelé (77).

El blaugrana Arthur, que ja havia debutat al partit contra els Estats Units, s'ha estrenat també com a titular i va ser substituït al minut 69, amb 4-0 al marcador. El també blaugrana Philippe Coutinho, que ha jugat 53 minuts, ha contribuït a la golejada amb un gol, el tercer de la tarda, abans d'assistir Richarlison per al quart. Marquinhos, a la sortida d'un córner, ha arrodonit el marcador.