El Brasil de Neymar goleja l'Argentina de Messi (3-0) i li complica la classificació per al Mundial del 2018

Neymar brilla i marca un gol davant una fluixa selecció argentina que no pot salvar ni Messi (3-0). El resultat deixa l'albiceleste en una situació límit. Caicedo marca però l'Equador perd a l'Uruguai (2-1)

La selecció argentina de futbol s'està complicant la classificació per al Mundial del 2018 després de perdre davant el Brasil (3-0). Tot i que l'"albiceleste" comptava amb Leo Messi, no ha tingut opcions a l'estadi Mineirao i és sisena, amb 16 punts.

Coutinho, després d'una gran jugada, ha avançat la "canarinha" al minut 24 i Neymar, al límit del descans, ha ampliat diferències (2-0) aprofitant la fragilitat defensiva argentina. El gol de Paulinho, a la represa, ha confirmat el naufragi dels del "Patón" Bauza, que ara reben la visita de Colòmbia en un partit que pot ser clau pel futur de la selecció argentina.

Leo Messi en acabar el partit ha estat molt crític amb el paper dels jugadors amb aquestes contundents declaracions:

L'Uruguai també s'escapa

La victòria del Brasil consolida la "verde amarela" al capdavant de la classificació. Només li segueix l'estela l'Uruguai, que s'ha imposat a l'Equador. El duel de golejadors entre Luis Suárez i Felipe Caicedo l'ha guanyat el davanter perico, que ha igualat provisionalment per l'Equador després del gol inicial de Coates. La selecció  "charrúa", però, ha establert el 2-1 al cap d'un minut amb un gol de Diego Rolán. Amb tot, l'Equador (17 punts) encara es manté en el quart lloc, l'últim que dóna dret a classificació directa, gràcies al seu excel·lent inici de torneig.

Si el Brasil (24) i l'Uruguai (23) han agafat distància en la classificació, l'Argentina (16), encara pot donar gràcies que la tercera, Colòmbia (18), no ha pogut passar de l'empat sense gols davant Xile, cinquena (17), tot i la tornada a l'equip de Radamel Falcao després de mig any d'absència.  El "Tigre", per això, ja esmola les urpes de cara al duel directe amb una Argentina tocada.