Futbol

El Brasil de Neymar debuta amb un decebedor empat contra Sud-àfrica (0-0)

Els amfitrions, amb el blaugrana Neymar portant el braçal de capità, s'han estavellat contra Sud-àfrica, un rival teòricament molt inferior i que ha acabat jugant amb deu per l'expulsió de Mvaha

David CarballoActualitzat

La selecció del Brasil ha debutat als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro amb un decebedor empat sense gols contra una Sud-àfrica que ha acabat jugant bona part de la segona meitat amb deu per l'expulsió de Mvaha. Els amfitrions, amb el blaugrana Neymar portant el braçal de capità, s'han estavellat contra un rival teòricament molt inferior en una estrena amb un desenllaç inesperat.

Els brasilers, amb un equip molt ofensiu amb la presència de Gabriel i Gabriel Jesús, flamant últim fitxatge del Manchester City, han estat incapaços de marcar cap gol tot i dominar clarament el duel. Les aturades del porter sud-africà han estat providencials per mantenir l'empat inicial en una primera part on Neymar ho ha intentat amb dos xuts llunyans.

En la represa, el Brasil ha incrementat el seu domini, més encara quan els sud-africans s'han quedat en inferioritat numèrica. L'entrada de Rafinha tampoc no ha servit de revulsiu i el setge brasiler a la desesperada no ha trobat el camí del gol. Els amfitrions jugaran el segon partit del grup contra l'Iraq, que també ha empatat a zero contra Dinamarca, amb l'obligació de millorar el seu joc i de sumar una victòria per no complicar-se la classificació.

Portugal repassa la selecció argentina

Portugal segueix en estat de gràcia i Argentina en declivi (2-0). Els lusitans s'han estrenat a Rio amb una victòria contundent davant l'albicelesteamb gols de Paciencia (66') y Pité (84'). L'albiceleste va anar de menys a més, però no va poder fer res per a frenar els portuguesos. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut