Neymar i Luan celebren el segon gol de la selecció del Brasil (EFE)
Jocs Olímpics

El Brasil, amb un gol de Neymar, guanya Colòmbia i es classifica per a les semifinals dels Jocs de Rio (2-0)

Amb la victòria de la "canarinha" per 2 a 0, i el primer gol de Neymar en els Jocs de Rio, el Brasil s'ha classificat per jugar una de les semifinals contra Hondures. Amb aquesta classificació, Neymar i Rafinha es perdran l'inici de Lliga blaugrana

La selecció del Brasil s'ho jugava tot aquesta matinada davant Colòmbia. La "canarinha", amb el segell de Neymar, s'ha embutxacat una valuosa victòria (2-0) per accedir, així, a les semifinals dels Jocs Olímpics.

Els gols de Neymar i Luan mantenen viu el somni del futbol brasiler d'aconseguir la inèdita medalla d'or olímpica, l'únic trofeu que falta a la seva vitrina. El Brasil va saltar al terreny de joc amb el mateix equip titular que va golejar Dinamarca per 4-0 i se'n va sortir.

Neymar fa el primer gol en el minut 12, després d'una falta d'Helibelton Palaus sobre Gabriel Jesús. El blaugrana, amb un bon xut, deixa sense possibilitats de defensa el porter Cristian Bonilla. El segon gol no va arribar fins al segon temps, minut 83, amb un xut de Luan amb passada de Neymar que va sentenciar el partit i l'eliminatòria.

El Brasil jugarà una les semifinals dels Jocs contra la selecció d'Hondures.