Aubameyang i Mbappe, duel d'estrelles emergents a Europa (Reuters)
Lliga de Campions

El Borussia Dortmund rep el Mònaco en una eliminatòria de quarts de final oberta i amb pronòstic incert

L'equip alemany es vol refer a Europa de la contundent derrota en la lliga contra el Bayern contra un rival que afronta el duel amb la moral pels núvols i com a líder de la lliga francesa

Actualitzat

El Borussia de Dortmund s'enfrontarà aquest dimarts amb el Mònaco en una eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions de pronòstic incert i amb dos equips joves i descarats que tenen la il·lusió de classificar-se per a les semifinals de la màxima competició europea.

L'equip alemany arriba ferit al partit després de la clara derrota de dissabte en la Bundesliga contra el Bayern de Munic per 4-1. Al marge de l'aspecte moral, el Borussia té el hàndicap de les baixes de jugadors d'experiència contrastada, com Mario Götze, Marco Reus i André Schürrle. En la Champions, però, l'equip ha donat fins ara la talla i ha fet 25 gols, cosa que dona moral als alemanys per a una eliminatòria sense un favorit clar.

El Mònaco va deixar fora el Manchester City de Pep Guardiola en l'eliminatòria anterior i afronta amb molta moral aquests quarts de final. Divendres es va imposar a l'Angers en el seu compromís de lliga amb la llei del mínim esforç i continua com a líder, al davant del PSG.

El tècnic monegasc, Leonardo Jardim, va reservar jugadors, i això indica que la Champions il·lusiona, encara que continua dient que la lliga francesa és el principal objectiu. Per enfrontar-se amb el Borussia, el Mònaco tindrà dues baixes importants: la de Bakayoko, sancionat, i la de Sidibé, amb apendicitis.

Anar al contingut