André Schürrle dribla Adrien Silva en una jugada del Dortmund - Sporting de Portugal (EFE)
Lliga de Campions

El Borussia Dortmund certifica la classificació a vuitens de la Lliga de Campions davant de l'Sporting de Portugal (1-0)

Els alemanys han estat l'únic equip que han aconseguit la classificació matemàtica en la jornada de Champions d'aquest dimecres

Actualitzat

Borussia Dortmund - Sporting de Portugal (1-0)

El Borussia Dortmund ha aconseguit el bitllet per als vuitens de final de la Lliga de Campions gràcies a un solitari gol d'Adrián Ramos davant de l'Sporting de Portugal. El colombià ha rematat de cap una pilota penjada a l'àrea i ha superat el porter portuguès Rui Patricio.

Després de l'ensopegada a Varsòvia, el Reial Madrid, al mateix grup F, no pot badar si vol assegurar-se el pas als vuitens de final.

Mònaco - CSKA de Moscou (3-0)

El Radamel Falcao més incisiu ha tornat i és que ha donat una nit màgica de Champions al Mònaco amb un brillant doblet. Germain ha obert el marcador superant el porter rus després d'encarar l'àrea en una gran jugada col·lectiva. En un primer moment, Akinfeev ha pogut rebutjar des de terra, però la pilota ha anat als peus del davanter francès que no ha perdonat.

El segon dels del Principat ha estat obra del davanter colombià: Gran jugada personal de Mendy que ha fet una gran carrera per la banda i s'ha desmarcat de tres defensors, centrada a l'àrea i Radamel Falcao, perfectament posicionat, ha rematat a plaer.

La cirereta l'ha posat de nou el Falcao una pilota a la mitja volta que ha acabat perforant la xarxa russa. Amb aquest resultat els jugadors se n'han anat al descans i a la segona part el marcador s'ha mantingut intacte.

Juventus-Olympique de Lió (1-1)

Gonzalo Higuaín ha transformat un penal en els primers compassos de partit. Quan semblava que el duel es decantaria per la Juve, el migcampista italià de l'Olympique de Lió, Tolisso, ha fet el gol de l'empat rematant de cap una pilota penjada a l'àrea procedent d'un llançament de falta.

Tottenham-Leverkusen (0-1)

Els alemanys se han arrencat una valuosa victòria per la mínima en el complicat camp del Tottenham de Mauricio Pochettino. Kampl ha fet l'únic gol del partit aprofitant una pilota que li ha caigut als peus després d'un xut desviat d'Aránguiz.

Porto-Bruges (1-0)

El Porto ha aconseguit la victòria gràcies a un gol en pròpia porta del castellà Tomás Pina mentre intentava rebutjar un córner. Amb aquesta victòria, els portuguesos es posen segons en el grup G, mentre que els belgues, amb 0 punts, ja saben que tenen els dies comptats a la màxima competició europea.

Copenhaguen-Leicester (0-0)

Partit sense gols que deixa el Leicester amb la mel de la classificació a vuitens als llavis. Després de tres victòries, la trajectòria imparable de l'actual campió anglès ha quedat frenada per un insuls empat a 0 davant del Copenhague. Tot i així, amb 10 punts i líders de grup, molt s'haurien de complicar la vida els de Claudio Ranieri per quedar-se fora de la Champions.

Anar al contingut