NBA

El bon partit de Ricky Rubio no pot frenar uns Lakers liderats per Kobe Bryant (116-94)

El bon partit de Ricky Rubio no ha servit de res per evitar la contundent derrota dels Minnesota Timberwolves contra els Lakers, per 116 a 94. El base català ha fet uns bons números a l'Staples Center, amb 13 punts i 12 assistències, i s'ha quedat a només dos rebots del seu primer triple doble a l'NBA. Però els Lakers, liderats pels 33 punts de Kobe Bryant, han sumat un clar triomf que els permet seguir somiant a classificar-se per als "play-off" pel títol.

Ricky Rubio ha fet un bon partit, tot i la derrota del seu equip (Foto: Reuters)

El bon partit de Ricky Rubio no ha servit de res per evitar la contundent derrota dels Minnesota Timberwolves contra els Lakers, per 116 a 94. El base català ha fet uns bons números a l'Staples Center, amb 13 punts i 12 assistències, i s'ha quedat a només dos rebots del seu primer triple doble a l'NBA. Però els Lakers, liderats pels 33 punts de Kobe Bryant, han sumat un clar triomf que els permet seguir somiant a classificar-se per als "play-off" pel títol.

L'estrella dels Lakers, que ha anotat 33 punts en 32 minuts, ha estat imparable per a uns Wolves amb moltes baixes i que encadenen 21 derrotes consecutives davant els californians. A l'exhibició anotadora de Bryant s'hi han afegit jugadors menys habituals, com Antawn Jamison (17 punts i 8 rebots) i Jodie Meeks (16 punts), mentre que per part visitant el millor ha estat Jose Barea, autor de 20 punts.