L'equip BMC ha guanyat la tercera etapa del Tour (Reuters)
Ciclisme

El BMC guanya la contrarellotge per equips i situa Greg van Avermaet líder del Tour

La formació nord-americana ha marcat un millor temps de 38 minuts i 46 segons; l'Sky ha entrat 4 segons després i el Quick Step, 7, segon i tercer, respectivament

Actualitzat
El belga Greg Van Avermaet és el nou líder del Tour de França després del triomf del BMC en la contrarellotge per equips de la tercera etapa, disputada a Cholet amb un recorregut de 35,5 quilòmetres. La formació nord-americana ha marcat un millor temps de 38 minuts i 46 segons i ha superat per quatre segons a l'Sky, i per set al Quick Step, segon i tercer, respectivament.

D'aquesta manera, el britànic Chris Froome recupera bona part del temps que va perdre amb la caiguda de la primera etapa. El vigent guanyador del Tour ha estat un dels favorits més beneficiats, ja que ha avantatjat en 49 segons al colombià Nairo Quintana i els espanyols Mikel Landa i Alejandro Valverde, i en més d'1 minut a altres rivals com el francès Romain Bardet o l'italià Vincenzo Nibali.
   
Greg Van Avermaet, campió olímpic en ruta i de la París-Roubaix en 2017, és el nou líder del Tour seguit pel seu company d'equip, el nord-americà Tejay Van Garderen i el britànic Geraint Thomas és tercer a tres segons del mallot groc.
   
Aquest dimarts es disputa la quarta etapa, entre La-Baule i Sarzeau, amb un recorregut de 195 quilòmetres
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut