Amb la derrota davant del Naturhouse, els vallesans s'allunyen del segon lloc a la Lliga
Handbol

El BM Granollers supera el BM Osca (30-20) i manté el somni d'Europa

El BM Granollers ha guanyat el BM Osca (30-20) i amb la victòria, els vallesans donen un pas important per disputar la pròxima edició de la Champions. Rodrigo Salinas i Tremps, amb sis gols, ha estat els líders del conjunt granollerí. Els vallesans, amb 32 punts, continuen segons i es distancien dels aragonesos.

Rodrigo Salinas ha marcat els quatre primers gols del conjunt granollerí. El conjunt de Toni Garcia ha estat molt actiu en atac amb un Salinas que s'ha convertit en un dels líders de l'equip amb 6 gols juntament amb Tremps. Ells i Ferran Solé han estat els autèntics malsons de la defensa aragonesa. Al descans s'ha arribat amb el 17 a 9 del marcador.

L'Osca no ha aconseguit sobreposar-se a la segona part i els vallesans han dominat fins el final gràcies, també, a una actuació destacada del porter Schulz.