El Granollers en una foto d'arxiu
Handbol

El BM Granollers cau contra el Gorenje Velenje (24-25)

Els catalans han perdut el primer partit com a locals aquesta temporada en un duel que no s'ha decidit fins als instants finals

Actualitzat

El BM Granollers ha caigut davant el Gorenje Velenje en el primer partit de l'eliminatòria corresponent a la Copa EHF (24-25).

Els catalans han començat prenent la iniciativa, però els gols de Verdinek i les aturades del porter eslovè Taletovic no han deixat que es desenganxés en cap moment. El marcador al descans (11-11) reflectia fidelment la gran igualtat mostrada a la pista, amb Mamadou i Adrià Figueras com els jugadors més efectius dels vallesans.

La igualtat s'ha mantingut en la segona meitat, on la iniciativa en el marcador l'han dut gairebé sempre els visitants, amb un Haselic imparable. Les aturades de Cesar Almeyda no han deixat, però, que l'equip eslovè marxés en el marcador, tot i que tampoc han pogut evitar la derrota dels locals.

El Granollers ha caigut per primera vegada a casa aquesta temporada i haurà de remuntar en el partit de tornada el dia 25 de novembre.

ARXIVAT A:
BM Granollers
Anar al contingut