Barça

El blaugrana Xavi es treu mèrits en ple clam perquè li donin la Pilota d'Or

La plantilla del Barça s'ha entrenat al complet aquest dijous, preparant el partit de dissabte contra l'Hèrcules. De fet, ha estat el primer dia en què Guardiola ha pogut preparar aquest partit, ja que dimecres els internacionals acabaven d'arribar de l'Argentina i només van fer uns quants exercicis físics. En ple debat sobre qui ha de guanyar aquest any la Pilota d'Or, Xavi Hernández ha aportat una nova visió: ell en donaria una per a cada posició del camp. Si existís el premi per als entrenadors ho tindria molt clar a l'hora de triar: directament, Pep Guardiola.

Actualitzat
Xavi és un dels jugadors del Barça que té un discurs més estructurat i més interessant, i també és un dels més "futbolers" de l'equip, dels que miren més futbol. L'egarenc ha fet una previsió del que pot donar de si la temporada del Barça i, si ens refiem del seu criteri, la gent del Barça pot estar tranquil·la. Segons Xavi, el Barça té "un equipàs per seguir guanyant títols".

Per Xavi, no serà cap problema l'aturada per als partits de seleccions. Tots els internacionals del Barça estan acostumats als viatges i a la fatiga. No hi ha problema. En el cas de Xavi, hi ha unes petites molèsties, però diu que podrà jugar.

Recuperació rècord de Puyol

Pep Guardiola recupera tots els titulars, fins i tot Carles Puyol, que es va perdre el partit Argentina-Espanya per lesió, i que ja s'ha entrenat al mateix ritme que els seus companys, tot i que en principi en tenia per a dues setmanes. S'espera que el defensa rebi l'alta per jugar contra l'Hèrcules.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut