Alejandro Grimaldo es queixa sobre la gespa després de lesionar-se contra l'Hèrcules
Futbol

El blaugrana Grimaldo s'operarà aquest divendres de la lesió als encreuats

El jugador del Barça B, Alejandro Grimaldo, serà operat aquest divendres a l'Hospital Quirón de Barcelona pel trencament de lligament encreuat anterior i lligament lateral extern del genoll dret que va tenir dissabte contra l'Hèrcules. El jugador se sotmetrà a una intervenció quirúrgica a primera hora de la tarda, a càrrec del doctor Ramon Cugat, especialista que acostuma a tractar les lesions d'aquest tipus en jugadors del primer equip blaugrana.

Actualitzat
El jugador del Barça B, Alejandro Grimaldo, serà operat aquest divendres a l'Hospital Quirón de Barcelona pel trencament de lligament encreuat anterior i lligament lateral extern del genoll dret que va tenir dissabte contra l'Hèrcules. El jugador se sotmetrà a una intervenció quirúrgica a primera hora de la tarda, a càrrec del doctor Ramon Cugat, especialista que acostuma a tractar les lesions d'aquest tipus en jugadors del primer equip blaugrana.

Grimaldo, de 17 anys, es va lesionar de gravetat dissabte passat en un partit de Lliga contra l'Hèrcules al Miniestadi, quan, en una acció en el segon temps en què disputava una pilota dividida amb un contrari, es va desequilibrar i es va lesionar al recolzar la cama.

Malgrat la seva joventut, el defensa valencià és un dels titulars fixos en el filial del Barcelona i un dels jugadors més prometedors del planter blaugrana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut