Futbol internacional

El Blackburn sorprèn el Manchester United a Old Trafford i aigualeix el 70 aniversari d'Alex Ferguson (2-3)

A la Premier League, aquest 31 de desembre és el dia d'una llegenda viva a la banqueta del Manchester United. El públic d'Old Trafford ha felicitat amb una gran ovació Sir Alex Ferguson, que ha fet 70 anys. El dia del seu aniversari li ha tocat treballar però el rival era el cuer de la classificació i semblava que la festa seria completa. Ara bé, el seu equip no li ha pogut regalar una victòria contra el Blackburn Rovers. El partit estava empatat a 2 i, en un llançament de córner, una mala sortida del porter De Gea ha donat la victòria als visitants gràcies al gol de Hanley, que suposava el 2 a 3 final. Per tant, Ferguson s'ha quedat sense regal d'aniversari i sense liderat en solitari de la classificació.

Actualitzat
Abans del United-Blackburn, cançó d'aniversari. Sir Alex Ferguson ha fet 70 anys, però la festa no ha estat completa, més aviat al contrari. El Manchester empatava a dos gols, i a deu minuts del final, una mala sortida de David de Gea en un córner ha acabat significant el gol de la victòria per al Blackburn, marcat per Hanley. Sorpresa majúscula del fins avui cuer de la Premier emportant-se els tres punts d'Old Trafford. L'ensopegada del United fa que el Manchester City, que juga aquest diumenge, en tingui prou de sumar un punt per col·locar-se líder en solitari.

L'altre resultat sorpresa de la jornada ha estat la derrota del Chelsea a Stamford Bridge davant l'Aston Villa. Drogba ha avançat els de Vilas-Boas des del punt de penal, però Ireland, Petrov i Bent han remuntat el partit. El Chelsea cau fins a la cinquena posició, fora d'Europa, superat per l'Arsenal. Precisament a les grades de l'Emirates Stadium s'ha pogut veure un espectador d'excepció. Thierry Henry, que tornarà a jugar dos mesos amb el conjunt londinenc, no s'ha volgut perdre el partit dels "gunners" contra el Queens Park Rangers. Victòria per la mínima per als d'Arsène Wenger amb una diana de Robin van Persie.


Anar al contingut