Ciclisme

El bielorús Vasil Kiryienka sorprèn els favorits i es proclama campió del món de contrarellotge a Richmond

El veterà ciclista bielorús, de 34 anys, s'ha imposat amb autoritat, al davant de l'italià Adriano Malori i del francès Jerome Coppel, plata i bronze, respectivament

Kiryienka ha estat acompanyat al podi per l'italià Malori i el francès Coppel (EFE)

El bielorús Vasil Kiryienka, de 34 anys, ha sorprès els grans favorits i s'ha penjat la medalla d'or de campió del món de contrarellotge en la prova disputada a Richmond. 

Kiryienka ha aigualit la festa preparada per a l'alemany Tony Martin, candidat número u a la victòria per les absències de Bradley Wiggins i Fabian Cancellara, i s'ha imposat amb autoritat, al davant de l'italià Adriano Malori i del francès Jerome Coppel, plata i bronze, respectivament.
El representant Jonathan Castroviejo ha acabat quart classificat, a només 3 segons del tercer esglaó i disputant el podi fins a l'últim metre.  

Els grans noms no han estat a l'altura esperada. L'holandès Tom Dumoulin ha acabat cinquè, l'australià Rohan Dennis, sisè, i sobretot l'alemany Tony Martin, el triple campió mundial d'aquesta especialitat i que aspirava al quart títol. El "Tanc" s'ha hagut de conformar amb la setena plaça a 1.16 del vencedor.