Calderón ja ha firmat amb el Betis. (Foto: www.realbetisbalompie.es)
Futbol

El Betis tria l'argentí Calderón per substituir Juan Carlos Garrido a la banqueta

L'argentí Gabriel Humberto Calderón ja és el nou entrenador del Betis. El club ha anunciat la contractació després d'acomiadar Juan Carlos Garrido passades 24 hores de la desfeta (0-5) contra el Madrid. Garrido només ha durat 48 dies a la banqueta del Villamarín.

Actualitzat

L'argentí Gabriel Humberto Calderón, exjugador bètic de la dècada dels 80, agafa les regnes de l'equip, i aquest dilluns ja dirigirà la primera sessió d'entrenament. Calderón firma pel que queda de temporada, amb una clàusula de renovació automàtica si aconsegueix la permanència a Primera Divisió. El Betis és el cuer de la classificació, amb només 11 punts en 20 jornades, i es troba a vuit punts de la salvació. L'última experiència de Calderón a les banquetes va ser com a seleccionador de Bahrain. El tècnic també ha dirigit equips als Emirats Àrabs, l'Aràbia Saudita, França i Suïssa.

Calderón serà el tercer entrenador del Betis aquesta temporada, després de les destitucions de Pepe Mel, primer, i Juan Carlos Garrido, després. El club va acomiadar Garrido aquest diumenge, 24 hores després de la clara derrota dels verd-i-blancs a casa contra el Reial Madrid (0-5), en què bona part de l'afició el va escridassar.

Garrido només ha durat un mes i mig a la banqueta del Benito Villamarín. Hi va arribar després de la destitució de Pepe Mel, el 3 de desembre. Es va estrenar amb una victòria en Copa al camp del Lleida Esportiu, però en Lliga el seu balanç ha estat molt discret: només ha pogut sumar un punt en cinc jornades. A més, l'equip també ha quedat eliminat de la competició del KO a mans de l'Athletic Club. Per acabar-ho d'adobar, el tècnic va protagonitzar una polèmica recentment, quan va criticar la política de reforços del club en el mercat d'hivern. Sense el suport del vestidor i enfrontat a la directiva, la seva destitució no és cap sorpresa.

Anar al contingut