El Betis torna a la Primera Divisió després d'una temporada a l'infern

A falta de dues jornades per al final de la lliga de la Segona Divisió, el Betis té prou marge a la classificació per haver assolit matemàticament l'ascens a Primera

El Betis ha aconseguit l'ascens a la Primera Divisió a falta de dues jornades pel final de la lliga de Segona. Els homes de Pepe Mel han derrotat clarament l'Alcorcón per 3 a 0. L'equip, que va baixar la passada temporada, té 6 punts d'avantatge en la classificació respecte al segon, el Girona, i 8 sobre el tercer, l'Sporting. Ja que els dos primers pugen automàticament, i el tercer, quart, cinquè i sisè disputen un "play-off" d'ascens, els bètics tenen prou marge per considerar-se matemàticament equip de Primera.

Rubén Castro, màxim golejador de la categoria (32 gols) i de la història del Betis, ha obert el marcador en el minut 21 i ha sentenciat l'ascens del seu equip amb un segon gol, aquest de penal, en el minut. Jorge Molina, en el minut 65, ha arrodonit el resultat. Els andalusos tornaran a la Primera per la porta gran, com a campions de la Segona, ja que han guanyat els dos partits d'aquesta temporada contra el Girona.