Futbol

El Betis rep el Reial Madrid en un dels plats forts de la quarta jornada

Un dels plats forts de la jornada del cap de setmana és el partit que es juga aquest dissabte per TV3 entre el Betis i Reial Madrid. Capello no està disposat a facilitar que Ronaldo compleixi la promesa de fer 30 gols i, de moment, no el convoca. D'altra banda, lluny d'aclarir-se tota la crisi de les eleccions, al Reial Madrid un nou grup d'opinió amenaça d'embolicar-ho tot encara més. La Plataforma Blanca pel Madrid pretén fer sortir el club blanc dels tribunals.

Actualitzat

Als dirigents de la plataforma els va faltar temps per presentar un projecte electoral. Ara, després de veure què ha passat amb el vot per correu, tenen la solució a tots els problemes. Segons el president de la Plataforma Blanca, Eugenio Martínez, és urgent canviar els estatuts, convocar una assemblea de socis i després convocar eleccions anticipades.

No ha volgut fer cap comentari sobre aquest nou grup Ramón Calderón, que aquest divendres ha presentat Vlade Divac, una de les seves promeses electorals, i que finalment arriba amb un càrrec secundari com és el de coordinador de relacions internacionals. Calderón no ha parlat d'eleccions, però sí que s'ha referit a Ronaldo, que avui fa 30 anys i l'ha animat a marcar els 30 gols que va prometre.

A més de Ronaldo, Capello tampoc ha convocat Michel Salgado, que no s'ha pogut recuperar a temps dels problemes musculars. Sí que ho han fet tant Raúl com Roberto Carlos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut