El Betis agafa avantatge contra l'Athletic Club (1-0) i empat entre Racing i Almeria (1-1)

El Betis ha agafat avantatge en l'anada de vuitens de la Copa davant l'Athletic Club. Els andalusos han guanyat 1-0 amb un solitari gol de Rubén Castro, que ha arribat a tres minuts del descans. En l'altre partit, hi ha hagut empat entre el Racing i l'Almeria a Santander (1-1). Els visitants s'han avançat a través de Corona, però, en la represa, Mamadou Koné ha fet la igualada.

El Betis ha agafat avantatge en l'anada de vuitens de la Copa davant l'Athletic Club. Els andalusos han guanyat 1-0 amb un solitari gol de Rubén Castro, que ha arribat a tres minuts del descans.

En l'altre partit, hi ha hagut empat entre el Racing i l'Almeria a Santander (1-1). Els visitants s'han avançat a través de Corona, però, en la represa, Mamadou Koné ha fet la igualada. L'Almeria ha jugat amb deu per l'expulsió de Zongo els vuit últims minuts.