Futbol

El Besiktas anuncia que ha començat a negociar per Adriano, que finalment no viatjarà a Anglaterra amb el Barça

El club turc confirma en el seu web oficial que ha iniciat els contactes amb el Barça per aconseguir els serveis del lateral brasiler. El blaugrana, amb permís del club, no viatjarà finalment a l'stage d'Anglaterra

Actualitzat

El FC Barcelona ha confirmat que dóna permís Adriano Correia per no viatjar aquest dilluns amb el primer equip a Anglaterra, a l'stage de Saint George's Park, on el Barça ha de jugar tres partits de pretemporada. 

El Besiktas JK, a més, ja havia comunicat aquest diumenge a través del seu web oficial que ha iniciat contactes amb el FC Barcelona per negociar el traspàs d'Adriano Correia. D'aquesta manera confirma com a certes les especulacions que des de diumenge situaven el lateral a la lliga turca. Al final de l'última temporada, Adriano va renovar amb el club blaugrana fins al 2017.

A Turquia, alguns mitjans ja donen per fet el fitxatge, per dos anys. El jugador ha arribat aquest diumenge a Istanbul per passar la revisió mèdica. Tot i que el jugador hauria demanat quedar lliure, el Besiktas podria pagar al Barça prop d'un milió euros de traspàs, i el brasiler firmaria per dos anys, amb una fitxa de 2,4 milions per temporada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut