Benzema va ser xiulat per l'afició del Bernabéu (EFE)
Futbol

El Bernabéu xiula Benzema i Danilo, i exigeix més a un Cristiano negat amb el gol

El davanter francès no va tenir el millor dia contra el Màlaga i va ser xiulat per l'afició madridista, que també va mostrar el descontentament amb el portuguès i amb Danilo

Actualitzat

El Reial Madrid va tancar la primera volta de la lliga com a campió d'hivern després d'una treballada i polèmica victòria contra el Màlaga al Bernabéu. Un triomf que no va deixar gens satisfeta l'afició madridista, que va mostrar nerviosisme en algunes fases del partit contra alguns dels seus jugadors.

Karim Benzema, que tornava a ocupar la posició de davanter centre després de no ser titular en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Celta de Vigo, no va tenir la millor tarda i va disposar de diverses ocasions sense el premi del gol. 

Després de successius errors en accions puntuals durant el desenvolupament del partit, des de diversos sectors del camp van començar els xiulets cap al futbolista francès. I van augmentar en ser substituït per Álvaro Morata en el minut 82, si bé des altres zones es van estimar més acomiadar-lo amb aplaudiments.
   
També el portuguès Cristiano Ronaldo va patir el descontentament esporàdic d'algun sector de l'estadi després de no estar encertat de cara a porta malgrat que va disposar d'oportunitats clares, com un mà a mà que va aturar Kameni i un xut que va acabar estavellant-se al pal. El flamant Pilota d'Or, tot i quedar-se sense marcar, continua sent el màxim golejador del seu equip, amb 12 dianes. 

Un altre dels assenyalats per l'afició madridista va ser Danilo després de la derrota contra el Celta a la Copa. El lateral brasiler va ser xiulat mentre escalfava per la banda i, finalment, no va disputar ni un minut tot i la baixa per lesió de Carvajal

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut