Mandzukic celebra el gol marcat a Torí. (Foto: EFE)

El Bayern torna a superar la Juventus (0-2) i accedeix a les semifinals de la Champions

El Bayern de Munic serà a les semifinals de la Lliga de Campions, després de tornar a superar la Juventus (0-2), ja que en l'anada els alemanys es van imposar també amb dos gols per cap dels italians. Mandzukic i Pizarro van ser els golejadors a Torí, amb les dianes a la segona part.

El Bayern serà a les semifinals de la Lliga de Campions, després de completar un bons quarts de final. Ja el 2 a 0 de l'anada, deixava molt ben encarrilada l'eliminatòria per als alemanys, que a Torí també van ser molt superiors al terreny de joc. Prova d'això, n'és el resultat final amb victòria dels de Heynckes sobre la Juventus, per 0 a 2.

En el primer temps, de la Juventus, només va destacar un xut de falta de Pirlo, que Neuer va aconseguir desviar. Del cantó del Bayern, un xut d'Alaba que va treure Buffon va ser el més perillós dels alemanys. Passada la mitja hora, Van Buyten va marxar lesionat i en el seu lloc va entrar Boateng.

Si en la primera part, sobre la gespa, només hi va haver un equip, el Bayern, el guió es va repetir en el segon temps. Robben va avisar amb un potent xut des de la frontal. Però el gol va arribar de les botes de Mandzukic, en rematar de cap un refús de Buffon arran d'un xut de Javi Martínez. Era el minut 63. Un resultat que ja posava virtualment els alemanys a les semifinals, ja que a la Juventus se li complicava moltíssim.

I encara Robben va tornar a tenir el gol, després d'un xut amb l'esquerre, per sota, que va obligar Buffon a lluir-s'hi. L'autor del 0 a 2 va ser Pizarro en el temps afegit, amb una rematada creuada.