Müller celebra el primer gol del Bayern de Munic (Reuters)

El Bayern guanya el Xakhtar (7-0), però perd per lesió Robben i Ribéry

Tots els gols que no es van veure en el partit d'anada dels vuitens de Lliga de Campions entre el Bayern i el Xakhtar (0-0) s'han vist en la tornada (7-0). Els alemanys han perdut per lesió dues peces clau com Robben i Ribéry

Pep Guardiola havia dit que la tornada dels vuitens de la Lliga de Campions davant el Xakhtar era "una final" per al Bayern de Munic. Les seves pors han marxat ràpidament. Als dos minuts, Götze ha caigut dins l'àrea visitant perseguit per Kucher. L'àrbitre ha castigat l'acció amb penal i expulsió del jugador del Shakhtar. Ha estat la targeta vermella més ràpida de la història de la Lliga de Campions. Müller no ha desaprofitat la pena màxima per avançar en el marcador l'equip bavarès.

Poc després una centrada de Lewandowski s'ha passejat al davant de la porteria buida sense que Robben arribés a tocar-la. En el minut 19, l'holandès ha estat substituït per un problema muscular a la cuixa. Aquesta lesió no ha aturat els de Guardiola. En el minut 23, Lewandowski ha rematat de cap al pal. L'equip local dominava molt clarament un rival tancat dins la seva àrea i en el minut 34 Boateng ha fet el 2 a 0.

En el quart minut de la segona meitat, Ribéry ha fet el tercer gol dels alemanys i ha deixat en evidència la passivitat de la defensa del Xakhtar. Müller ha tornat a marcar en el següent atac de l'equip de casa. No tot, però, eren bones notícies per al Bayern. Ribéry ha marxat lesionat en el minut 60. Badstuber ha fet el cinquè tres minuts després de la marxa del francès. Quan faltava un quart d'hora per al final, Lewandowski ha marcat el sisè i Götze el definitiu 7 a 0 tres minuts abans d'arribar al final del temps reglamentari.