Alemanya

El Bayern es refà de la humiliació al Camp Nou amb una golejada contra l'Eintracht de Frankfurt (4-0)

El Bayern de Munic arribarà al partit contra el Barça amb la moral recuperada després de golejar l'Eintracht de Frankfurt per 4-0. Jürgen Klinnsman, el tècnic del Bayern, ja va dir, en la roda de premsa posterior al partit de dimecres, que donaven l'eliminatòria per perduda davant dels blaugrana. Ara, però, després dels 4 gols d'aquest dissabte, l'afició alemanya podria tornar a somiar en una remuntada contra el Barça. Els gols de l'equip bavarès els han fet, Ribéry, en el minut 3, Luca Toni, al 17 i Lúcio, al 36. Ja a la segona part, Schweinsteiger ha rematat la feina amb el definitiu 4-0 en el minut 48.

Tot i les dues golejades consecutives encaixades pel Bayern en l'última setmana, l'afició no ha donat l'esquena al seu equip, fins i tot, Klinsmann ha signat autògrafs abans de començar el partit contra l'Eintracht de Frankfurt. Els de Klinsmann han sortit amb molta empenta i al cap de dos minuts, Ribéry ja ha fet l'1 a 0 amb un potent xut des de fora de l'àrea. El Bayern ha estat el dominador absolut i només un xut de Kohler que Butt ha aturat sense problemes ha estat l'única aproximació dels visitants abans del descans.

L'estratègia ha permès als locals fer el segon quan encara no s'havia arribat al primer quart d'hora de joc. Ribéry serveix una falta picant amb suavitat la pilota per sobre de la tanca i Luca Toni, amb una gran volea, ha enviat l'esfèrica al fons de la xarxa. I abans del descans, el Bayern encara ha tingut temps de fer el tercer i deixar el partit vist per a sentència. Ribéry ha fet el servei de cantonada i Lúcio, de cap, ha tornat a batre la porteria de l'Eintracht. El central brasiler, que es va perdre el partit del Camp Nou per lesió, ha demostrat que ja està completament recuperat per jugar la tornada contra l'equip blaugrana.

En l'inici de la represa, els bavaresos han fet el definitiu 4-0. Schweinsteiger ha recollit un mal refús de Nikolov a un xut de Toni i ha marcat a plaer. Amb tot decidit, Klinsmann ha començat a pensar en el partit de dimarts que ve contra el Barça i en el minut 63 ha reservat la seva gran estrella, Franck Ribéry, que en la primera meitat havia rebut un fort cop al turmell. Sense el francès, el Bayern ha seguit dominant i encara ha tingut més ocasions per ampliar el marcador. Schweinsteiger ha estavellat un llançament de falta al travesser i Toni ha vist com l'àrbitre li ha anul·lat un gol per fora de joc.

Tot i el clar triomf contra l'Eintracht, el Bayern es manté a quatre punts del líder, el Wolfsburg, que ha guanyat al camp del Borussia Möenchengladbach per 1-2.