Futbol internacional

El Bayern desmenteix el seu interès per Cristiano Ronaldo amb la imatge d'un aneguet de goma

El club bavarès ha negat les informacions publicades en diversos mitjans de comunicació sobre el possible interès en el fitxatge del jugador portuguès del Reial Madrid

Actualitzat

El Bayern de Munic ha desmentit de forma divertida i curiosa les informacions publicades en diversos mitjans de comunicació sobre un possible interès del club bavarès en el fitxatge de Cristiano Ronaldo després que el portuguès hagi decidit deixar el Reial Madrid per la denúncia de la Fiscalia per un presumpte frau fiscal de gairebé 15 milions d'euros.

En un comunicat oficial al seu compte de Twitter, el Bayern ha penjat la fotografia d'un aneguet de goma amb la següent explicació. "Sobre el FC Bayern s'informa diàriament. Es transmet i s'imprimeix, es tuiteja i es publica. Amb la tecnologia digital, les notícies s'estenen a una velocitat vertiginosa. Però de vegades un ànec vola més enllà. A vegades el que s'ha publicat no es correspon amb els fets. Per tant volem retre homenatge de tant en tant a l'"ànec del dia" per assegurar-nos que els nostres aficionats estan degudament informats. En els últims dies el diari esportiu italià "Gazzetta dello Sport" va informar que el Bayern està interessat en el fitxatge del jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo. Com a resultat, aquest rumor també ha estat adoptat entre uns altres per diversos mitjans de comunicació alemanys".

Per últim, el Bayern conclou el seu desmentit oficial amb unes declaracions del president de la junta directiva del club, Karl-Heinz Rummenigge: "Estem ja molt acostumats a que en el període de vacances es parli sobre possibles fitxatges o sortides. Com a norma general, no fem comentaris sobre aquests rumors. Però ara, en el cas de Cristiano Ronaldo, volem d'una vegada per totes deixar clar que aquest rumor és totalment infundat i ha de ser relegat al regne de la faula".

Anar al contingut