Robben, Ribéry, Rafinha i Heynckes esperen imposar la seva experiència (EFE)
Lliga de Campions

El Bayern de Munic rep el Besiktas en l'altre partit de dimarts

Els de Heynckes s'enfronten amb l'equip d'Istanbul en l'altre partit de vuitens de final. L'equip turc va ser una de les sorpreses positives de la fase de grups

Carlos JiménezActualitzat

A banda del Chelsea-Barça, Bayern de Munic i Beisktas s'enfronten a l'Allianz Arena a partir de les 20.45 en l'altre partit de la jornada de vuitens de dimarts. Els de Jupp Heynckes reben els turcs amb l'objectiu d'aconseguir un resultat favorable per encarar la tornada amb tranquil·litat i intentaran seguir demostrant el canvi positiu que s'ha produït en l'equip des que Ancelotti va ser destituït. James Rodríguez va descansar en el darrer partit de Lliga i arribarà, com la resta de la plantilla muniquesa excepte el porter Neuer, en perfectes condicions al partit davant els d'Istanbul.

Tot i la bona situació que viu el conjunt alemany, que és líder a la Bundeslliga amb 19 punts d'avantatge, Heynckes no se'n refia. El Besiktas va acabar com a primer de grup a la fase de classificació, on va guanyar els seus tres partits com a visitant. Ara, l'equip de Senol Gunes, que és quart a la Superlliga turca, afronta el matx de Munic amb màxima il·lusió i amb la intenció de mantenir-se com a un dels quatre clubs que no han perdut en la present edició de Lliga de Campions.

Anar al contingut