Hummels serà baixa per una lesió al turmell dret (FCBayern)
Lliga de Campions

El Bayern de Munic perd Hummels, però recupera Neuer per a l'anada dels quarts de final contra el Reial Madrid

El central internacional alemany es perdrà com a mínim els pròxims dos partits per una lesió al turmell dret, mentre que el porter s'ha tornat a entrenar amb els seus companys dos dies abans de l'anada dels quarts de final

Actualitzat

El Bayern de Munic afrontarà l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid amb una baixa important en defensa. El conjunt bavarès no podrà comptar amb el central internacional alemany Mats Hummels, que es perdrà com a mínim els dos pròxims partis per una lesió als lligaments del turmell dret que es va fer durant un entrenament.

Però no tot són males notícies per a Carlo Ancelotti. En la sessió preparatòria d'aquest dilluns, el tècnic italià ha recuperat el porter Manuel Neuer, que s'ha tornat a entrenar amb  els seus companys després de ser baixa en els tres últims partits per una lesió al peu. En canvi, el davanter polonès Robert Lewandowski no s'ha exercitat per un fort cop en una espatlla però tot i les molèsties estarà a punt per enfrontar-se al conjunt de Zidane.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut