El Bayern de Munic passa per sobre del Porto i es classifica per a les semifinals de la Lliga de Campions (6-1)

El Porto només ha pogut aguantar 20 minuts l'avantatge de dos gols que portava del partit d'anada i ha cedit davant d'un gran Bayern. Thiago, Lewandoswski (2), Müller i Xabi Alonso han culminat l'espectacular remuntada del conjunt de Pep Guardiola.

Àlex ÀvilaActualitzat

El Bayern de Munic ha mostrat la millor versió i ha passat per sobre del Porto en la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions (6-1). Les absències de Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben i Frank Ribéry no han estat cap inconvenient per als de Guardiola, que només han necessitat 20 minuts per remuntar i classificar-se per a les semifinals.

Una gran primera part dels bavaresos ha deixat sense premi els de Julen Lopetegui, que han sortit intimidats davant l'ofensiva dels locals. El Bayern ha avisat amb una rematada de Lewandowski al pal, però ha estat Thiago qui, amb un moviment de davanter pur, ha avançat els locals. Tan sols vuit minuts després, Jérôme Boateng ha culminat la remuntada a la sortida d'un córner.

Amb el 2 a 0 al marcador, el Porto no ha pogut frenar el Bayern de Munic, que ha jugat a plaer. Dos gols de Lewandowski i un altre de Thomas Müller han arrodonit la superioritat dels locals i la maneta al marcador.

A la represa, el Bayern hauria pogut fer el sisè, però el conjunt bavarès s'ha deixat endur pel resultat i el Porto s'ha acostat a la porteria de Manuel Neuer. Un gol de Jackson Martínez al minut 73 ha permès somiar als portuguesos. Un somni que han vist més a prop quan el mateix colombià ha encreuat massa una rematada des de la frontal de l'àrea, però un gol de Xabi Alonso de falta directa ha posat el definitiu 6 a 1 al marcador.