Futbol internacional

El Bayern de Munic obre la segona volta de la Bundesliga davant el Borussia Dortmund

El Bayern de Munic obrirà aquest divendres la segona volta de la Bundesliga amb la visita al Borussia Dortmund. Els bavaresos ocupen actualment la tercera plaça, a només tres punts del líder, el Werder Bremen. Els de Felix Magath volen renovar el títol de Lliga però estan immersos en un important procés de renovació. El Werder Bremen i el Schalke 04, els altres candidats al títol, juguen contra Hannover'96 i l'Eintracht de Frankfurt, respectivament.

Actualitzat

La discussió sobre com omplir el forat deixat per la marxa de Michael Ballack al Chelsea ha acompanyat el Bayern durant tota la temporada i, quan molts creien que Sebastian Deisler, recuperat de la seva última lesió, podia ser l'home encarregat d'estirar l'equip, Deisler ha decidit posar punt final a la seva carrera.

A més, Salihamidzic jugarà a partir de la pròxima temporada a la Juventus de Torí, i el davanter peruà Claudio Pizarro podria abandonar també el club muniquès.

Werder Bremen i Schalke 04, els rivals

Per la seva banda, el Werder Bremen també s'ha mostrat força irregular, per això no ha aconseguit acumular un avantatge més còmode. Diumenge rep a casa el Hannover 96. Entre el Bayern i el Bremen hi ha el Schalke 04, que ocupa la segona posició, convertit també en candidat al títol. El Schalke jugarà aquest dissabte contra l'Eintracht de Frankfurt.

La jornada la completaran els següents partits: Arminia Bielefeld-Hamburg, Nüremberg-Stuttgart, Energie Cottbus-Borussia Mönchengladbach, Bochum-Maguncia 07, Hertha-Wolfsburg i Alemannia Aachen-Bayer Leverkusen.

Anar al contingut