La defensa del Dortmund no va poder aturar Thomas Müller davant de l'alegria de Berni, la mascota del Bayern (Reuters)
Futbol

El Bayern de Munic iguala el millor inici històric a la Bundesliga

L'equip bavarès manté un balanç perfecte de vuit triomfs de vuit possibles, amb 24 gols a favor i 4 en contra

Actualitzat

Amb vuit triomfs en vuit partits, el Bayern de Munic està protagonitzant l'inici de Bundesliga perfecte. L'inici del tercer any amb Pep Guardiola no va ser fàcil per a l'equip bavarès, que va perdre la Supercopa a mans del Wolfsburg (1-1, 6-4 a la tanda de penals). Quan la maquinària ha començat a funcionar, però, no ha parat de sumar victòries: onze seguides en total i vuit a la Lliga, amb un balanç de 28 gols a favor i 4 en contra.

El Bayern es troba en un estat pletòric i ho va demostrar golejant (5-1) el segon classificat a la Bundesliga, el Borussia de Dortmund, en l'anomenat "Der Klassiker". Dos gols de Thomas Müller, dos més de Lewandowski –que en suma 12 en 12 dies- i un de Götze van materialitzar el domini de l'equip muniquès.

Aquest balanç iguala el millor inici històric a la competició, registre que ja té el mateix Bayern de l'època d'Udo Lattek. D'aquí a dues setmanes, al camp d'un Werder Bremen en crisi, l'equip de Pep Guardiola intentarà quedar-se amb el rècord en solitari. Però el rècord que persegueix en realitat és el de ser el primer equip que guanya 4 vegades seguides la competició. Amb set punts d'avantatge sobre el Dortmund, alguns ja li donen el títol de campió al mes d'octubre i Guardiola té més feina que mai a l'hora d'intentar frenar l'eufòria davant una superioritat tan incontestable.    

Anar al contingut