Els conjunts de Carlo Ancelotti i Roger Schmidt, possibles rivals als vuitens de final de la Champions (Reuters)
Lliga de Campions

El Bayern de Munic i el Bayer Leverkusen, dos dels possibles rivals del Barça als vuitens de final de la Champions

Descartats el Reial Madrid, l'Atlètic de Madrid i el Sevilla per ser equips de la mateixa lliga i dos dels primers classificats de la resta de grups (Leicester i Mònaco), els blaugrana tindran el factor camp a favor i disputaran el partit de tornada al Camp Nou després de fer els deures a Celtic Park

David CarballoActualitzat

El Barça va deixar els deures fets a Celtic Park i va certificar la classificació matemàtica per als vuitens de final de la Lliga de Campions com a primer de grup quan queda una jornada per acabar la primera fase. Els blaugrana, que tindran el factor camp al seu favor i jugaran el partit de tornada al Camp Nou, ja coneixen dos dels seus possibles rivals en l'encreuament de vuitens i són dos equips alemanys: el Bayern de Munic i el Bayer Leverkusen.

El conjunt de Carlo Ancelotti va perdre qualsevol opció de lluitar pel liderat del seu grup després d'encaixar una sorprenent derrota al camp del Rostov, mentre que el Leverkusen també s'ha classificat com a segon per darrera del Mònaco en no passar de l'empat al camp del CSKA de Moscou.

Madrid, Atlètic i Sevilla, descartats

A l'espera de l'última jornada de la fase de grups, el Barça encara ha de saber la resta de possibles rivals que tindrà en el bombo del sorteig dels vuitens de final que es farà a Nyon. Descartats el Reial Madrid, l'Atlètic de Madrid i el Sevilla per ser equips de la mateixa lliga i els primers classificats de la resta de grups (Leicester i Mònaco), el conjunt de Luis Enrique podria enfrontar-se amb un tercer conjunt alemany, el Borussia Dortmund, si acabés com a segon de grup darrera dels blancs.

En el grup A, l'Arsenal té moltes possibilitats d'acabar segon darrera del PSG, que en l'última jornada rep el modest Ludogorets a casa amb tot a favor per assegurar-se la primera plaça. El Besiktas, el Porto, el Nàpols, el Benfica, el Copenhaguen, l'Olympique de Lió i fins i tot la Juventus són altres dels possibles rivals dels blaugrana, depenent dels resultats de l'última jornada de la fase de grups.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut