Neuer encaixa un gol de Cristiano Ronaldo (EFE)

El Bayern de Munic evita una derrota més contundent davant del Reial Madrid gràcies a les aturades de Neuer (1-2)

El Bayern de Munic s'ha avançat en la primera meitat. En la segona, gràcies a dos gols de Cristiano Ronaldo i la seva superioritat numèrica per l'expulsió de Javi Martínez, el Madrid ha capgirat el marcador. Només Neuer ha evitat una derrota més contundent

Daniel AlentoActualitzat

El Reial Madrid afrontarà la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions amb bones perspectives de classificar-se per a les semifinals gràcies a la seva victòria per 1 a 2 a l'anada al camp del Bayern de Munic. Els alemanys, que no han pogut comptar amb el lesionat Robert Lewandowski, han tingut uns primers minuts plens de força, on semblaven decidits a passar per sobre del rival. Els de Zidane, però, han sabut aguantar aquesta primera escomesa fins que ha baixat el ritme. Dels blancs ha estat la primera ocasió clara de la nit, una rematada de cap de Karim Benzema a una centrada de Tony Kroos que després de botar davant del porter Manuel Neuer ha anat al travesser.

El Bayern ha reaccionat. La seva segona onada ofensiva ha tingut més èxit que la primera. En el minut 25, en un còrner, Arturo Vidal ha marxat del seu marcador, Nacho, per fer amb un potent cop de cap l'1 a 0. En el minut 40, en una centrada per la dreta de Robben després d'una gran jugada personal, Vidal ha tingut el segon per al Bayern, però ha rematat fora. Tres minuts més tard, Cristiano ha pogut empatar per al Madrid, però Neuer en una gran intervenció ha enviat el seu xut a córrner. Kroos també ha provat sort. En el minut 45, els de Zidane han tornat a néixer. En un penal mal xiulat per unes mans de Nacho (el defensa toca la pilota amb el pit), Vidal ha enviat la pilota als núvols.

El Reial Madrid ha empatat en el minut 47, quan Cristiano ha rematat de forma precisa una centrada de Carvajal. Tres minuts més tard, en una contra entre Benzema i Bale, un mal control del 7 blanc ha frustrat una ocasió de gol. I, en el 56, ha estat Bale qui ha tingut el segon dels madridistes en una rematada a una centrada de Luka Modric. Neuer ha evitat amb una nova intervenció espectacular el gol del gal·lès, que, tot seguit, amb problemes musculars, ha estat substituït per Marco Asensio. Javi Martínez ha deixat el Bayern amb 10 en el minut 61 quan ha vist la segona targeta groga en una falta comesa per tallar un contraatac de Cristiano. La primera, només 3 minuts abans, també l'hi havia provocat el portuguès. Això ha portat Carlo Ancelotti ha donar entrada a Juan Bernat en el lloc de Xabi Alonso.

L'equip visitant ha posat setge a la porteria d'un Neuer que ha començat a encadenar accions de mèrit. Benzema i Cristiano en dues ocasions l'han posat a prova sense aconseguir superar-lo. En el minut 77, a la tercera de la segona part, Cristiano ha obtingut el premi que tant buscava guanyant l'esquena a la defensa per rematar una centrada de Marco Asensio. En el 80, qui ha fet la centrada ha estat el davanter portuguès per a un xut de Marcelo que ha marxat fora per molt poc. Benzema ha marcat en el minut 83, segons abans de ser rellevat per James Rodríguez, però el seu gol ha estat anul·lat per un clar fora de joc. No ha estat l'únic gol anul·lat als madridistes. Sergio Ramos ha aparegut en el temps de descompte rematant de cap una falta, però ha començat la jugada clarament en fora de joc.