Els jugadors del Bayern, decebuts al final del matx (Reuters).
Futbol Internacional

El Bayern de Munic es deixa la imbatibilitat a la Bundesliga al camp del Borussia Mönchengladbach

En una nit on l'equip de Pep Guardiola ha trencat dues ratxes estadístiques, els bavaresos han cedit per 3 a 1. La bona notícia ha estat la reaparició de Ribéry

El Bayern de Munic ha perdut la condició d'invicte aquesta temporada a la Bundesliga en caure derrotat al camp del Borussia Mönchengladbach (3-1) en la jornada 15. En les tres temporades de Pep Guardiola al capdavant de l'equip, aquesta és la primera en què els seus jugadors perden un partit en la primera ronda de la competició.

Aquest no ha estat l'únic precedent que s'ha trencat en l'enfrontament. Davant la baixa per lesió de David Alaba, Thiago Alcántara, Arjen Robben i Douglas Costa, l'entrenador català ha repetit el seu onze inicial respecte al del seu anterior compromís. Feia 100 partits que això no passava.

El líder de la Lliga alemanya ha dominat durant els primers 45 minuts, però la brillant actuació del porter Yann Sommer ha evitat que el marcador es mogués abans del descans. El Borussia Mönchengladbach ha fet el seu primer gol en la primera ocasió de la segona part, obra d'Oskar Wendt. En els minuts 66 i 68, Stindl i Fabian Johnson han sentenciat.

Els locals van començar la lliga perdent els primers 5 partits. Això va provocar un canvi a la banqueta, amb l'arribada del tècnic André Schubert. L'equip ha sumat 10 victòries en les 10 jornades que porta a les seves ordres, i ha passat de ser el cuer a ficar-se en els llocs que donen accés a la Lliga de Campions.

No tot han estat males notícies per als bavaresos. Frank Ribéry ha reaparegut recuperat d'una lesió que l'ha tingut nou mesos sense jugar. El francès ha entrat en la segona part, amb el signe del duel ja decidit, però ha aconseguit el gol del seu equip.