El Bayern de Munic destrossa el Besiktas i posa peu i mig als quarts de final de la Champions (5-0)

L'expulsió per vermella directa de Vida al quart d'hora de joc ha condicionat del tot l'eliminatòria per als turcs. Müller i Lewandowski, amb un doblet cadascun, més Coman, amb una espectacular diana, han estat els golejadors del Bayern

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Bayern de Munic ha destrossat el Besiktas i s'ha classificat per als quarts de final, pràcticament, després del contundent 5-0 aconseguit a l'anada.

Els turcs han sortit al Fussball Arena amb la determinació de no concedir cap pilota als alemanys i, de fet, en els primers minuts ho han aconseguit. Però el Bayern ha reaccionat a la pressió i ha tirat del seu talent per recuperar el control del partit.

Al quart d'hora joc, Vida ha vist la vermella directa després d'escombrar Lewandowski quan el polonès encarava la porteria en solitari just a la frontal de l'àrea. James ha xutat de falta directa, però la pilota ha anat fora fregant la creueta.

Abans de la mitja part, el Bayern ha inaugurat el marcador quan Müller ha rematat sota els pals en una jugada embolicada a l'àrea petita: Internada per la banda de Coman, centrada pel lateral, la pilota rebota en Alaba i cau als peus de l'alemany que l'envia al fons de la porteria en mig del desconcert de Fabri (1-0).

Coman ha fet el segon del Bayern culminant una genial triangulació entre Müller, Lewandoski i el davanter francès que entrava pel mig de l'àrea en paral·lel als seus companys que han cuinat la jugada per la banda (2-0)

Poc després, Müller ha rematat a boca de canó al primer toc una espectacular centrada al límit de la línia de fora de Kimmich (3-0). El quart gol no s'ha fet esperar: Lewandowski s'ha trobat amb la pilota als peus amb el porter a terra i és que Fabri s'ha estirat per rebutjar la canonada de Matts Hummels des de fora de l'àrea amb la mala fortuna de topar-se amb el polonès que estava perfectament situat per pescar el rebot (4-0).

El recital del Bayern de Munic, però, no s'havia acabat i Lewandowski ha marcat el cinquè aprofitant una gran assistència de Müller. Una golejada que deixa el conjunt alemany amb l'eliminatòria sentenciada quan encara falten els 90 minuts per jugar del partit de tornada.