Arturo Vidal ha estat expulsat de forma molt rigorosa al Bernabéu (Reuters)
Lliga de Campions

El Bayern de Munic critica amb duresa l'arbitratge de Viktor Kassai al Bernabéu

El migcampista xilè, expulsat de forma molt rigorosa per doble targeta groga, ha qualificat l'arbitratge de l'hongarès Viktor Kassai de "robatori" i Thiago Alcántara ha demanat a la UEFA que posi àrbitres més competents.

Actualitzat

Després de quedar eliminat als quarts de final de la Lliga de Campions per culpa d'un polèmic arbitratge, el Bayern de Munic ha carregat amb duresa contra l'actuació del col·legiat hongarès Viktor Kassai, a qui culpen de condicionar l'eliminatòria amb algunes decisions que han afavorit la classificació del Reial Madrid.

El tècnic italià Carlo Ancelotti ha criticat l'arbitratge sense embuts. "Hem plantejat molt bé el partit. Crec que mereixíem més. Les decisions arbitrals ens han penalitzat molt. La targeta de Vidal no era targeta. Els dos gols de Cristiano en la pròrroga eren fora de joc. En quarts de final has de posar un àrbitre amb més qualitat o la UEFA ha de posar el vídeo. Hi ha massa errors", ha dit.

Tampoc s'ha mossegat la llengua l'exblaugrana Thiago Alcántara, que ha demanat a la UEFA que posi àrbitres més competents. "No vull vídeo, simplement volem àrbitres competents, cal posar a gent de nivell. Marxem fotuts. Estem condicionats a errors. Els errors sempre es cometen, però no a aquest nivell, a la Champions", ha assegurat.

Per últim, el xilè Arturo Vidal, expulsat de forma molt rigorosa per doble targeta groga, ha qualificat l'arbitratge de "robatori". "Un robatori en un partit així és molt fort. Els dos gols en fora de joc, Casemiro hauria d'haver estat expulsat abans que jo, la meva expulsió molt dolenta. És molta la diferència. Aquest robatori no pot passar en una Champions", ha lamentat.

Anar al contingut