El Bayern de Munic capgira un gol matiner de Rooney i derrota el Manchester United per 2-1

El Bayern de Munic va guanyar per 2-1 el Manchester United en el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions d'una eliminatòria que s'haurà de resoldre a Old Trafford. A l'Allianz Arena, Rooney va avançar ben aviat els diables vermells, que van dominar el primer temps. Però Van Gaal va esperonar els seus jugadors en el temps de descans i els bavaresos van mostrar la seva millor versió en la segona meitat. Ribéry va empatar en el minut 77 i Olic, en l'afegit, va desfermar la bogeria de l'afició del Bayern. La pitjor notícia per a Sir Alex Ferguson va ser la lesió de Rooney, amb un possible esquinç de turmell, que va haver d'abandonar coix el terreny de joc.

Alegria desbordant dels jugadors del Bayern de Munic al final del partit. Només era un 2 a 1 i l'eliminatòria estava molt oberta. Però és que l'equip bavarès es va sobreposar a un munt de contratemps per acabar guanyant i venjant, de moment, la final perduda contra els anglesos l'any 99, al Camp Nou.

El Bayern, sense Robben

El primer entrebanc va ser l'absència de Robben en la llibreta de Van Gaal. Una vegada més, l'holandès es veia fora d'un partit important per culpa dels problemes físics. I el segon, el gol del Manchester en el minut 2. Absurda falta de Demichelis sobre Nani. I la centrada del portuguès, que toca en un defensa i deixa completament sol Rooney. Van Gaal tenia molta feina davant. El mateix Nani, que es va exhibir en el primer temps, va tenir el 0 a 2, però va xutar desviat. I en una centrada xut, la va enviar al travesser.

Els atacs del Bayern, gairebé tots amb el protagonisme de Ribéry. El francès es va carregar l'equip a l'esquena en la segona part amb les seves cavalcades. I va trobar el premi en el minut 77. Una falta afortunada, que acaba tocant Rooney per deixar venut Van der Sar. Els anglesos s'haurien pogut tornar a avançar si Vidic hagués rematat una mica més avall, pilota al travesser. I poc després, Mario Gómez va topar amb un immens Van der Sar.

I atenció al que va passar en l'últim minut de partit. Rooney es lesiona en la disputa de la pilota amb Mario Gómez, el davanter alemany l'acaba perdent, però la defensa del Manchester s'entreté i deixa en safata la rematada a Olic. 2 a 1, i dos cops que s'emporten els de Ferguson en una mateixa jugada.