Lliga de Campions

El Bayern de Guardiola, tot i la mala sort amb les lesions, aspira a aconseguir un altre triplet

Els bavaresos són líders destacats de la Bundesliga i semifinalistes de la Copa i de la Champions

Sebas GuimActualitzat

Serà el retorn del fill pròdig, de l'entrenador del millor Barça de la història, el dels set títols, però no vindrà com un amic, sinó a la banqueta rival.

L'equip de Guardiola està a punt de revalidar el títol de campió de la Bundesliga, que ja va guanyar l'any passat. Només necessita sumar tres punts en cinc partits. Quan certifiqui el triomf, podrà dosificar una plantilla que aquesta temporada ha estat molt afectada per les lesions. A la llarga llista d'absències, s'hi ha afegit aquesta setmana Badstuber, que estarà entre 3 i 4 mesos de baixa.

Sense Javi Martínez, Robben, Ribéry i companyia, el Porto els va posar contra les cordes amb un perillós 3 a 1. Però tot va canviar a la tornada, a l'Allianz Arena, on l'equip bavarès només ha concedit un gol en tota la competició. Cinc victòries en cinc partits que deixen un balanç de dinou gols a favor. Aquest potencial dels alemanys a casa, el Barça també el patirà en el decisiu partit de tornada.

Tot i això, aquest domini com a local va tenir un punt negre en la visita del Madrid la temporada passada. Els gols de Ramos i Cristiano Ronaldo en el 0 a 4 van fer molt mal al Bayern i especialment a Guardiola, que vol convertir aquelles ferotges crítiques en elogis i conduir el seu equip a la final de Berlín.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut