Philipp Lahm
Philipp Lahm, que deixarà el Bayern aquesta temporada, encapçala la celebració amb els seus companys (Reuters)
Futbol

El Bayern celebra la cinquena Bundesliga seguida amb una golejada al camp del Wolfsburg (6-0)

Alaba, Robben, Müller, Kimmich i Lewandowski (2) van certificar el 27è títol dels bavaresos després d'un empat del Liepzig; Ancelotti tancarà la temporada del debut amb un títol gran

Actualitzat

El Bayern de Munic es va proclamar campió de la Bundesliga dissabte en golejar el Wolfsburg a domicili (0-6). És el cinquè títol seguit del club bavarès, el 27è en total.

El perseguidor immediat, el Leipzig, havia empatat abans amb l'Ingolstadt (0-0), i l'avantatge del Bayern es va ampliar a deu punts, quan al campionat només li queden tres partits.

La Bundesliga era l'únic títol al qual el Bayern encara aspirava després de l'eliminació de la Lliga de Campions a mans del Reial Madrid i de la Copa d'Alemanya contra el Borussia Dortmund.

David Alaba, Arjen Robben, Thomas Müller, Joshua Kimmich i Robert Lewandowski (2) van ser els responsables de la golejada de l'equip de Carlo Ancelotti, que ha aconseguit el campionat en la primera temporada com a entrenador del Bayern.

El partit també va tenir moments emotius, com el canvi al final del partit, quan Philipp Lahm va deixar el camp i va rebre l'ovació del públic. El petit gran capità marxa després de 18 anys i aquesta era la seva última celebració amb l'equip de la seva vida.

Ancelotti també va donar minuts a Renato Sanches, de qui s'espera un enorme futur, que va entrar per Thiago.

Anar al contingut