Spahic en una imatge d'arxiu en un partit de la Bundesliga contra el Borussia Dortmund de la temporada passada (Reuters)
Futbol

El Bayer Leverkusen rescindeix el contracte d'Emir Spahic després d'agredir un guàrdia de seguretat

La decisió es pren quatre dies després de l'incident en què el jugador de Bòsnia va agredir un guàrdia de seguretat en el partit de quarts de la Copa alemanya que va jugar el seu equip

Actualitzat

El central de Bòsnia va protagonitzar un lamentable incident dimecres passat en el partit de quarts de la Copa d'Alemaya davant el Bayern de Munic, on va agredir un membre de seguretat del seu propi estadi. El club alemany no ha dubtat i ha decidit expulsar el jugador, cancel·lant així el seu contracte que expirava el juny de 2016.

L'exsevillista va assegurar després de l'incident que "només estava defensant el meu germà". Pel que sembla, i sempre segons el futbolista, els guàrdies de seguretat no van respectar el seu germà i Spahic va sortir en defensa seu. "No m'importa el càstig. A mi em poden multar, poden trencar el meu contracte, no m'importa. Els guàrdies de seguretat ens van ofendre a nosaltres i a la nostra família. Jo sempre protegiré el meu germà i la meva família mentre visqui ", va declarar el bosnià després de l'incident.

El Bayer ha decidit que el millor és donar per acabat el contracte que unia Spahic amb el club, i ja ho ha oficialitzat a la seva pàgina web. Malgrat tot, el club alemany ha comentat en el comunicat que "ha estat tot de mutu acord" i que desitgen el millor al bosnià.

En aquest vídeo es pot veure l'incident al BayArena:

Anar al contingut