"Chicharito" va anotar un gol insuficient (EFE)

El Bayer Leverkusen perd amb l'Hertha Berlín (2-1) abans de rebre el Barça a la Champions

El Barça visita el Bayer Leverkusen aquest dimecres, en l'últim partit de la fase de grups abans de vuitens de final de la Champions. El partit és de tràmit per als catalans, que ja hi tenen assegurat l'accés, mentre que per als alemanys és vital. Aquests, però, hi arriben després de perdre amb l'Hertha Berlín

El Barça visita el Bayer Leverkusen aquest dimecres en el partit de la sisena jornada del grup E de la Lliga de Campions. Els blaugranes jugaran al BayArena després d'haver empatat amb el València i que el rival hagi perdut l'últim partit amb l'Hertha Berlín. De fet, el Bayer va jugar gran part del partit amb un home menys, i això els va passar factura.

Al minut sis, Vladímir Darida va marcar el primer gol i onze minuts després Boenish va veure la targeta vermella, que deixava l'equip de "Chicharito" amb deu homes. El davanter mexicà, ex del Madrid, va marcar l'empat a un al minut 28 gràcies a una bona passada de Mehmedi. Però el resultat va durar fins al minut 60, quan John Brooks va capgirar el marcador i fa fer que l'Hertha Berlín sumés tres punts més i el Bayer una nova derrota. Al BayArena, els blaugranes hi tenen un partit de tràmit. En canvi, és important per als alemanys, que s'hi juguen la vida ja que tenen l'obligació de guanyar el Barça i després esperar el resultat de la Roma per saber el seu futur en aquesta competició.