(@morabancandorra)

El Baxi Manresa guanya a Andorra (77-82)

Els bagencs, millors en el joc col·lectiu, se sobreposen a l'actuació de l'escorta local Ennis, autor de 36 punts

Xevi BardoletActualitzat

Joan Peñarroya, vuit temporades i més de 300 partits dirigits a Andorra, ha tornat a la pista on tants èxits ha obtingut. I el seu Baxi Manresa ha arrencat millor que en els dos darrers partits, també contra rivals de parla catalana.

El ritme alt ha anat acompanyat de força encert i això ha permès veure un bon bàsquet. L'estonià Siim-Sander Vene estava desbocat en atac. Ha anotat 14 punts en els primers 20 minuts. I la baixa per lesió de l'aler pivot Marko Lukovic ha estat molt ben compensada pel jugador vinculat del Barberà, Francisco Salvador.

El Morabanc, malgrat les jugades de talent del canadenc Dylan Ennis, ha arribat al descans 4 punts a sota. Avantatge que s'ha incrementat a 10 només començar el tercer quart, tot i que immediatament després, de nou Ennis, ha acostat els andorrans gràcies a uns minuts explosius. Però mentre que el Morabanc només tenia un jugador activat, el Baxi era més un equip, on tothom sumava.

La segona estirada manresana, ha estat la definitiva. De 17 s'han escapat els visitants en l'arrencada de l'últim quart. Vene i Cady Lalanne han brillat amb 23 i 17 punts respectivament. I malgrat una última aparició d'Ennis --ha acabat amb 36 punts, rècord històric d'un jugador de l'Andorra a l'ACB-- el Baxi ja no ha deixat escapar el triomf. 77 a 82 i segona victòria per als de Joan Peñarroya. De nou, fora de casa