El president del Bàsquet Manresa mostra la samarreta de l'equip durant l'acte de presentació de l'acord de patrocini amb l'empresa Assignia Infraestructures.
Bàsquet

El Bàsquet Manresa firma un acord de patrocini amb l'empresa constructora Assignia Infraestructures

Aquest divendres s'ha fet un pas més per assegurar la continuïtat del Bàsquet Manresa a l'ACB. El club del Bages ha firmat un acord de patrocini amb l'empresa constructora Assignia Infraestructures, fet que li assegura una forta injecció econòmica. L'operació arriba en un moment important per al Manresa, i és que l'equip està fent una gran temporada, amb 11 victòries i 12 derrotes, lluny de la zona de descens. Assignia Infraestructures serà el segon copatrocinador del club juntament amb Suzuki, la marca japonesa de motocicletes.

Actualitzat
Aquest anunci arriba en un bon moment per a l'equip dirigit per Jaume Ponsarnau. Tot i tenir el pressupost més petit de l'ACB, el conjunt manresà s'acosta cada cop més a la salvació després de sumar un balanç més que satisfactori d'onze victòries i dotze derrotes, empatat amb quatre rivals més: el Valladolid, la Penya, el Gran Canària i l'Estudiantes.

Els del Bages han aconseguit aquests registres gràcies a un factor determinant en l'equip les últimes temporades: fer-se forts al Nou Congost. El Manresa és un rival difícil de sorprendre com a local i gràcies a tot aquest potencial -joc d'equip i treball al màxim- està signant un exercici més que satisfactori. 

Precisament és aquest comportament a casa el condicionant al qual tornarà a apel·lar l'equip de Jaume Ponsarnau per rebre dissabte el València a partir de les 20.30 hores. Després de derrotar el Xacobeo, un rival directe en la lluita per la salvació, i de deixar el descens a quatre victòries, els catalans intentaran fer valer el factor pista per sumar un nou triomf tot i que al seu davant hi tindran el quart classificat de l'ACB.
Anar al contingut