Bàsquet

El Bàsquet Manresa es queda sense Javi Rodríguez ni Charles Ramsdell pel que queda de temporada

El base del Bàsquet Manresa, Javi Rodríguez, es va trencar el menisc i els lligaments del genoll dret a l'entrenament de divendres i haurà de passar pel quiròfan. El jugador, que es preveu que hagi d'estar sis mesos de baixa, es perdrà tot el que queda de temporada. Els manresans també tindran la baixa de Ramsdell per al partit davant el Fiatc Joventut, que s'ha confimat que també té una lesió de lligaments i haurà des ser operat. El Bàsquet Manresa incorporarà Ferran Laviña per cobrir aquestes dues importants baixes. D'altra banda, els verd-i-negre no podran comptar amb el pivot Kuzmic.

Actualitzat
El base del Bàsquet Manresa, Javi Rodríguez, es va trencar el menisc i els lligaments del genoll dret a l'entrenament de divendres i haurà de passar pel quiròfan. El jugador es perdrà tot el que queda de temporada, ja que es preveu que hagi d'estar uns sis mesos de baixa. Els manresans també tindran la baixa de Charles Ramsdell per al partit davant el Fiatc Joventut, que s'ha confimat que també té una lesió de lligaments (trencament total al lligament encreuat anterior del genoll dret) i haurà de ser operat. Aquestes dues lesions i l'estat físic de Salva Arco, que té molèsties a l'esquena, han fet que el club manresà hagi decidit recuperar Ferran Laviña, que ja s'estava entrenant fa uns dies a Manresa. Els manresans també tindran la baixa de Charles Ramsdell per al partit davant el Fiatc Joventut d'aquesta jornada, que d'altra banda no podran comptar amb el pivot Kuzmic.

Aquest diumenge, a les 12.40 es podrà seguir per Esport3 i a Esport3.cat el partit UCAM Múrcia-Regal Barça, i a la tarda, derbi català a partir de les set amb el duel Bàsquet Manresa-Fiatc Joventut també pel canal Esport3. El Barça Regal no podrà comptar amb el capità, Juan Carlos Navarro, que es recupera de les molèsties físiques.

Anar al contingut