Rodrigue Beaubois, amb 21 punts, ha estat el màxim anotador del partit (EFE)
Eurolliga

El Baskonia supera el Fenerbahçe i força el quart partit de la sèrie (88-83)

L'equip de Pedro Martínez sempre ha portat la iniciativa en el marcador i ha estat capaç de superar el vigent campió d'Europa

David CarballoActualitzat

El Baskonia es manté viu a l'Eurolliga. El conjunt vitorià s'ha imposat al Fenerbahçe per 88 a 83 i ha forçat el quart partit de la sèrie de quarts de final. En un duel molt intens, l'equip de Pedro Martínez sempre ha portat la iniciativa en el marcador i ha estat capaç de superar el vigent campió d'Europa.

Conscient que una derrota el deixava eliminat per la via ràpida, el Baskonia ha sortit molt fort i ha demostrat que pot competir de tu a tu amb el totpoderós equip turc. Rodrigue Beaubois, amb 21 punts, ha estat el líder anotador d'un equip que amb el suport de la seva afició ha sobreviscut a un rival que mai s'ha donat per vençut.

En el tram final, el Baskonia dominava per 16 punts i el duel semblava sentenciat però els de Zeljko Obradovic han tret l'amor propi i han posat la por al cos als vitorians, que han pogut sumar un triomf bàsic. El quart partit serà dijous, al Buesa Arena de Vitòria, també en directe per Esport3.

 

 

Anar al contingut