Shengelia fa un llançament marcat per tres jugadors de l'Anadolu Efes (EFE)
Eurolliga

El Baskonia suma un agònic triomf a la pista de l'Anadolu Efes (81-82)

Després d'arrencar la competició europea amb quatre derrotes consecutives, els vitorians s'estan refent d'un mal inici i ja sumen sis victòries en dotze jornades

El Baskonia segueix millorant des de l'arribada de Pedro Martínez a la banqueta. El tècnic català ha canviat la dinàmica perdedora dels bascos, que aquest divendres han sumat la sisena victòria a l'Eurolliga en dotze jornades a la pista de l'Anadolu Efes per un agònic 81 a 82.

Després d'arrencar la competició europea amb quatre derrotes consecutives, els vitorians s'estan refent d'un mal inici a base de triomfs, l'últim a domicili. A Istanbul, el Baskonia ha sabut patir i ha acabat emportant-se un duel molt igualat i que no s'ha decidit fins a l'últim segon.

Vincent Poirier, amb dos tirs lliures anotats a falta de tres segons, ha segellat l'agònica victòria visitant tot i que l'Efes ha desaprofitat l'última possessió.

El València no reacciona contra l'Estrella Roja (82-86)

El València Basket no aixeca el cap i ha encaixat contra l'Estrella Roja la vuitena derrota consecutiva a l'Eurolliga (82-86). El conjunt taronja ha dominat bona part del matx i ha portat la iniciativa durant molts minuts però un nefast últim quart, amb un parcial de 19 a 30 a favor dels serbis, ha acabat d'ensorrar l'equip de Txus Vidorreta. James Feldeine, màxim anotador del partit amb 26 punts, ha estat el botxí dels valencians.