Johannes Voigtmann penetra a cistella (EFE)

El Baskonia esmena en la segona part davant del Brose Basket els seus dos dolents primers quarts (81-74)

L'equip basc semblava condemnat a perdre davant del conjunt alemany quan cedia de 15 en el tercer quart. Hanga ha posat el cor, Larkin la decisió i Voigtmann els punts de la seva remuntada

El Baskonia ha acabat guanyant per 81 a 74 un partit que perdia de 15 punts en el tercer quart a casa davant del Brose Bamberg, quan la seva remuntada ha minat la feble moral d'un equip visitant massa acostumat a perdre finals ajustats a aquesta Eurolliga. El conjunt de Sito Alonso suma 5 victòries en 8 partits, per només 2 dels alemanys.

La irrupció de l'aler Darius Miller (16 punts) en el primer quart ha complementat la feina de l'aler pivot Nicolo Melli (12 punts, 12 rebots) per propiciar l'escapada germànica en el marcador. Els jugadors del conjunt basc han abusat, i amb poc encert dels triples, tret de Rodrigue Beaubois (20 punts, 3 de 7 en triples). Per si fos poc, badaven en defensa. Mentrestant, el rival anava fent feina. Al descans, el marcador era de 32 a 47.

En el tercer quart, Adam Hanga (16 punts, 7 rebots) ha exhibit les seves qualitats atlètiques per donar el tret de sortida a la remuntada, però el Brose Baskets ha tornat aquest primer cop. Fins que el pivot Johannes Voigtmann (20 punts, 9 rebots) ha començat a anotar i el base Shane Larkin (15 punts, 7 rebots, 6 assistències, 4 recuperacions), força desencertat en la primera meitat, ha trobat el camí de la cistella en la segona.

La defensa del Baskonia ha acabat de minar la moral visitant fins que Larkin ha avançat els locals (75-74) a 2 minuts del final. Dos minuts interminables per als alemanys, que han encadenat errades mentre rebien cistelles.