Marcelinho Huertas defensa la penetració de McCallum (EFE)
Eurolliga

El Baskonia es desfà d'un combatiu Unicaja de Màlaga i suma la cinquena victòria (88-82)

El conjunt vitorià manté la bona progressió amb Pedro Martínez i obté la cinquena victòria en 11 jornades gràcies al bon partit del letó Janis Tinma (24 punts)

Actualitzat

El Baskonia segueix amb la seva bona progressió des de l'arribada de Pedro Martínez a la banqueta. El conjunt vitorià s'ha imposat aquest dijous a l'Unicaja de Màlaga per 88 a 82 en partit corresponent a l'onzena jornada de l'Eurolliga i ha sumat la cinquena victòria que el manté amb opcions de classificar-se entre els vuit primers.

L'Unicaja s'ha refet d'un mal inici de partit gràcies a l'encert d'Adam Waczynski, que ha anotat set triples de nou llançaments i ha acabat com a màxim anotador amb 25 punts. La bona actuació de l'aler polonès no ha estat suficient i ha tingut la rèplica en el letó Janis Tinma, màxim anotador dels locals amb 24 punts. Amb aquesta desfeta, els malaguenys s'enfonsen a la cua de la classificació amb un balanç de 3 triomfs i 8 derrotes.

Tampoc no aixeca el cap a l'Eurolliga el València Basket, que ha encaixat a la pista del Maccabi Tel Aviv la setena derrota consecuiva. Els valencians han plantat cara i han tingut opcions de victòria fins al final però han acabat cedint per un ajustat 94 a 91. Pierre Jackson, amb 21 punts i Deshawn Thomas, amb 20, han neutralitzat el bon partit d'Erick Green, màxim anotador del matx, amb 24.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut