Eurolliga

El Baskonia claudica a la pista del CSKA i el Panathinaikos sucumbeix a casa contra el Fenerbahçe

El conjunt vitorià ha plantat cara davant el totpoderós vigent campió d'Europa, que ha hagut de patir molt per sumar una treballada victòria liderada per l'encert de dos de les seves grans estrelles, Milos Teodosic i Nando de Colo

El Baskònia ha competit fins al final però ha acabat perdent a la pista del CSKA de Moscou per 98 a 90 en el primer partit del "play-off" de quarts de final de l'Eurolliga. El conjunt vitorià ha plantat cara davant el totpoderós vigent campió d'Europa, que ha hagut de patir de valent per sumar una treballada victòria liderada per l'encert de dos de les seves grans estrelles, Milos Teodosic i Nando de Colo (22 i 17 punts, respectivament).

Al descans, el CSKA ha arribat amb només quatre punts d'avantatge (44-40) però en la represa, els vitorians han posat la por al cos als russos gràcies a la irrupció de Shane Larkin, que ha anotat 17 punts en la represa. Tot i tenir el CSKA contra les cordes, el Baskònia no ha pogut completar la gesta i ha acabat claudicant.

El Panathinaikos sucumbeix a casa

El Panathiniakos no ha començat amb bon peu i ha encaixat una dolorosa derrota a casa contra el Fenerbahçe per 58 a 71. Els grecs han començat molt nerviosos i desencertats en atac però s'han refet i al descans guanyaven per un còmode avantatge de 14 punts (42-28). El conjunt de Xavi Pascual tenia el partit sota control, però a la represa ha acabat sucumbint de forma estrepitosa.

Amb 48 a 31 en el marcador, el Panathinaikos s'ha bloquejat en atac i els de Zeljko Obradovic han acabat capgirant el resultat advers amb un parcial espectacular de 8 a 36. Bojan Bogdanovic, màxim anotador amb 21 punts, ha estat el botxí dels grecs, que hauran de reaccionar per no quedar-se sense opcions de classificar-se per a la Final Four.