El base Davin White li dóna el triomf a La Bruixa d'Or amb un gran primer quart i dos tirs lliures finals decisius (75-73)

La Bruixa d'Or de Manresa ha sumat una victòria clau en la seva lluita per la salvació esportiva gràcies a la nit de inspiració del seu base Davin White

La Bruixa d'Or ha sumat una victòria importantíssima i molt soferta davant l'Iberostar Tenerife (75-73), que li permet allunyar-se una mica de les posicions de descens i acostar-se als equips de sobre seu, el Morabanc Andorra i el Gipuzkoa Basket. El triomf dels de Pedro Martínez s'ha començat a gestar en el gran primer quart del base Davin White (13 dels seus 23 en aquests 10 minuts) i els 3 triples de Ben Dewar (12 punts) en el segon. Al descans guanyaven els de casa de 7, 45 a 38. Després d'una primera meitat de bàsquet ofensiu, en la segona, les defenses s'han imposat. L'encert de cara a cistella ha baixat i han augmentat les pilotes perdudes.

Els del Bages s'han adaptat millor a la situació en el tercer quart i el seu marge ha pujat fins als 10 punts, tot i una sèrie de cistelles de Blagota Sekulic (13 punts, 4 rebots). Hassan Rizvic tancava molt bé la cistella manresana. A 4 minuts del final, quan els de casa tenien el partit controlat, una falta antiesportiva de Roger Grimau ha tornat a donar opcions a l'equip canari, que, amb un parcial de 0 a 8, s'ha posat a 3 punts quan restaven 2 minuts i 20 segons. Roger Grimau, que ha tallat la sequera en atac, i Rizvic, amb el seu sisè tap, han ressucitat l'equip, però no han frenat el rival. Saúl Blanco ha empatat a 73 en els últims segons. White ha tingut el temps just per forçar una falta penetrant a cistella. Amb els seus dos tirs lliures, el base ha sentenciat el duel.