Handbol

El Barcelona Borges rep el Conca amb la mirada posada en el partit contra el Kiel

El Barcelona Borges rep el Conca 2016 al Palau Blaugrana, en partit avançat a la sisena jornada de la Lliga Asobal, un partit marcat per l'enfrontament de la Lliga de Campions que els jugadors de Xavi Pascual han de jugar diumenge, en aquest mateix escenari, contra el Kiel alemany. Els blaugrana, després de la derrota a la Lliga contra el Ciudad Real (30-33) no poden cedir un sol punt si volen seguir aspirant al títol, però també estan obligats a vèncer diumenge el poderós Kiel si volen aconseguir ser primers de grup en la màxima competició europea.

Actualitzat
Amb el nou sistema de competició continental la primera plaça de grup és clau per disputar els segons partits de les següents rondes en camp propi i una derrota contra el Kiel complicaria les coses als barcelonistes en aquest objectiu.

Contra el que podria semblar, el partit d'avui no és un tràmit, ja que el Conca s'està mostrant com l'equip revelació de la lliga en aquests compassos inicials de campionat. Vuitè en la classificació, arriba d'empatar en l'última jornada contra el Reyno de Navarra San Antonio (33-33).

El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, és conscient de la importància del partit contra el Kiel, però també que no es pot fallar en l'Asobal, per la qual cosa espera que els seus jugadors s'oblidin del partit de diumenge fins dijous.

Després de la clara victòria a Granollers (29-36) i a Zuric contra l'Amicitia (27-39), l'equip blaugrana sembla haver recuperat el nivell de joc. Ara, les rotacions, quatre jugadors en cada partit de lliga, segueixen sent la seva preocupació de Xavier Pascual per no abaixar aquest nivell. Lozano, Noddesbo, Boldsen i Rocas van ser els descartats contra el Granollers i la incògnita està a saber si mantindrà els mateixos contra el Conca o donarà descans a jugadors com Juanin, Oneto, Nagy, Rutenka o Sarmiento, que no han entrat en la rotació.
Anar al contingut