Eurolliga

El Barça vol trencar l'invicte Fenerbahçe, aquest divendres per Esport3

Aquest divendres (21 hores, en directe per Esport3), al Palau Blaugrana, el Barça juga contra l'invicte Fenerbahçe d'Istanbul, que entrena Zeljko Obradovic. Xavi Pascual confia que el seu equip mostri la versió que ha ofert les últimes jornades en l'Eurolliga, no pas la de l'ACB. Encara no és segur que pugui reaparèixer Erazem Lorbek.

Actualitzat

Aquest divendres (21 hores, en directe per Esport3, per Esport3.cat i l'app d'Esport3 de mòbils i tauletes), al Palau Blaugrana, el Barça juga contra l'invicte Fenerbahçe d'Istanbul, que entrena Zeljko Obradovic. Xavi Pascual confia que el seu equip mostri la versió que ha ofert les últimes jornades en l'Eurolliga, no pas la de l'ACB. Encara no és segur que pugui reaparèixer Erazem Lorbek.

Pascual demana temps per conjuntar peces i, sobretot, per trobar els referents que sí que hi ha hagut en les últimes temporades. Ha estat una setmana de molt de treball per rebre un dels tres equips imbatuts de l'Eurolliga: el Fenerbahçe Ulker, de Zelkjo Obradovic, que, per cert, també ve de caure en la Lliga turca.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut